Start verkoop Hof ter Waard Nieuwendijk

26
mrt

Aankondiging

Op vrijdag 26 maart 2021 start de verkoop van Hof ter Waard! Hof ter Waard is een gezellig en groen nieuwbouwplan met zeven levensloopbestendige woningen in Nieuwendijk. Hier wordt het heerlijk en comfortabel wonen, in een dorpse omgeving met de natuur om de hoek.

Tijdens de start verkoop bent u van harte welkom om bij de makelaar binnen te lopen om de uitgebreide verkoopdocumentatie in ontvangst te nemen. Ons team staat met inachtneming van de corona-maatregelen voor u klaar.

Vanaf 26 maart a.s. is de verkoopdocumentatie tevens te downloaden op www.hofterwaard.nl. Daarnaast kunt u de verkoopdocumentatie opvragen bij de makelaar, wij sturen u deze graag toe.

Start verkoop Hof ter Waard Nieuwendijk

  • Vrijdag 26 maart 2021
  • Inloop vanaf 13.00 tot 17.00 uur
  • De Makelaars van Altena, Burgemeester van der Lelystraat 16a in Woudrichem
Inschrijven
Op de verkoop van de woningen is een verkoopprocedure van toepassing. Bij interesse dient u het inschrijfformulier in te vullen en deze vóór vrijdag 9 april 2021 12.00 uur in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier is vanaf de start verkoop te downloaden op www.hofterwaard.nl en is uiteraard ook verkrijgbaar bij de makelaar.

De Makelaars van Altena
Burg. van der Lelystraat 16a | 4285 BL Woudrichem
T 0183 30 70 40 | www.dmva.nl